Tvrtka Servis plus osnovana je 1990. godine. Od samog osnutka postavljeni su temelji poslovne filozofije, od kojih do danas nismo odstupili: osiguravanje vrhunske usluge u održavanju i prodaji uredskih strojeva, registar blagajni, računala, računalnih mreža i telefonije. Nudimo sve potrošne materijale za navedene strojeve: orginalne i zamjenske tonere, tinte, ribone, filmove itd.

Klijenti i njihovi zahtjevi pokretačka su snaga tvrtke. Godine iskustva na području telekomunikacijske tehnologije omogućile su nam da shvatimo kako je jedini model za uspješan rad spajanje znanja i potreba. Tvrtka Servis plus nudi Vam znanje, a Vaše specifične potrebe određuju ciljeve. Živimo u vremenu u kojem ključnu ulogu igra komunikacija, pri čemu nam upravo telekomunikacijska oprema omogućava brz pristup informacijama i njihov nesmatani protok. Želite li sigurnu i kvalitetnu komunikaciju s poslovnim okruženjem? Želite li za sebe vrhunsku telekomunikacijsku opremu? Trebate li savjet? Obratite nam se s povjerenjem.

 

Tagovi:

fiskalne blagajne,  fiskalne kase, fiskalizacija, ugostiteljstvo, zakon o fiskalizaciji, servis-plus, servis, potrošni materijali, registar blagajne